';
Innan första passet

Innan vi ses för vårt första pass är det bra om du har tänkt igenom syftet med anlita mig som tränare. Vilka mål har du med din träning? Har du något som begränsar dig eller som du behöver ta hänsyn till när du tränar? Jag kommer fråga dig också när vi ses. Du behöver inte dela med dig av din livshistoria om du inte vill, men till exempel en knäoperation för åtta år sedan eller någon kronisk sjukdom kan vara bra att berätta om. Är du frisk som en nötkärna och redo att träna hårt vill jag ju självklart veta det också.

Beroende din målsättning med träningen borde jag kunna ge dig ett svar på hur du realistiskt uppnår det, vilka verktyg du behöver, vilken tid och engagemang du ska lägga ned samt om jag är rätt person att hjälpa dig. Har du aldrig tränat med PT innan kan det hända att du blir lite nervös. Du behöver inte oroa dig! Första passet är kravlöst och så avslappnat som du behöver.

Vi bestämmer på förhand om vi bara ska prata första gången vi träffas, eller om vi ska träna också. Vid träning: Om vi inte har något specifikt att träna på vägleder jag dig genom ett vanligt styrketräningspass. Det är ett enkelt och bra sätt för mig att se hur du fungerar i träningssammanhang och ger oss en möjlighet att skapa rapport med varandra.

Du hittar mig numera i Studio L’Echelons fina lokaler på Nybrogatan 74. Ett exklusivt gym riktat mot cyklister, som även passar alla andra. Du kan välja att bara träna med mig, eller att också teckna medlemskap för att ta del av hela utbudet. Jag kan verkligen rekommendera deras inomhuscykling som träningsform.

Kontakt

Om du har några frågor eller vill boka en tid med mig så får du gärna ringa eller skriva!

 • Telefon: (+46) 767 15 41 03

 • Adress: Nybrogatan 74, 114 41 Stockholm

Contact Form

  Name (required)

  Email (required)

  Subject

  Message

  ×