';

TJÄNSTER

Rehabträning

Har du tidigare genomgått behandling för skada, smärta eller sjukdom, men inte hittat tillbaka till din träning eller till din tidigare nivå, är det här rätt för dig. Jag har erfarenhet av en lång rad sjukdomstillstånd, allt från fibromyalgi, hälsporre och trasiga leder till canceröverlevande, nervsjukdomar, reumatoid artros och kronisk smärta.

Forskningen har tagit stora steg framåt i behandling av smärta de senaste decennierna och många sjukdomstillstånd påverkas positivt av fysisk träning. Här finns mycket hjälp att få.

BOKA TID

REKOMMENDATIONER

Personlig träning

Du kanske har fått bilden av att personlig träning handlar om att räkna och skrika högt” Kom igen nu då!”. Det är mycket mer än så. Mycket viktigare är förstås förmågan att kunna uppfatta dina mål och bedöma din träningskapacitet, innan, under och efter passet. Ännu viktigare är att skapa en positiv upplevelse av träningen. Om du är ny inom träning – få dig att fortsätta träna. Om du varit med ett tag – ta dig till nästa steg.

Detta är några av de frågor jag ställer till mig själv under ditt pass.

 • Är det här rätt övning för dig? Ger övningen den förväntade effekten?
 • Hur är utförandet? Vad behöver justeras? Kan du få ut mer av övningen?
 • Är det rätt vikt du arbetar med? Rätt mängd?
 • Hur snabbt återhämtar du dig? Behöver du vila mer?
 • Överensstämmer träningen med dina mål? Är det något annat du behöver göra?
 • Är passet tillräckligt? Vad mer behöver du? Eller är det för mycket?
BOKA TID

JACOB WINQVIST BERÄTTAR

VISION OCH FOCUS

Det är många saker som behövs för att kunna leverera bra personlig träning. Detaljkunskap om kroppen, träning och kost, men också människokännedom och en känsla för helheten.

Det primära målet med Winfit är att förädla träningskonceptet och skapa en träningsmiljö som du trivs och kan utvecklas i, men via Winfit ska du även kunna komma i kontakt med kompetenta kostrådgivare, fysioterapeuter, naprapater och massörer.

Min ambition med Winfit är att leverera förstklassig personlig träning. Ensam är inte stark och mitt mål är att kunna hjälpa dig med just dina problem. Därför kommer jag också med tiden att knyta andra duktiga tränare och utövare till mig.

JACOB WINQVIST

CEO/FOUNDER WINFIT TRAINING

Personlig gruppträning

Personlig träning i grupp? Absolut! Träningen blir ännu roligare när du har andra att träna tillsammans med. Kanske behöver du ett moment av tävling i träningen för att kunna ge allt, eller vill du kombinera träningen med kvalitetstid med bästa vännen eller partnern?

Även vid gruppträning är mitt fokus på dig personligen och jag kommer att skräddarsy träningen efter varje persons mål, förutsättningar och tidigare erfarenheter. Att skapa ett pass som inte bara ska vara perfekt för en person, utan för flera, är alltid en rolig utmaning för mig.

BOKA TID
Contact Form

  Name (required)

  Email (required)

  Subject

  Message

  ×